Průvodce webovými stránkami Česky  English  Deutsch  Patrola Šlapeto na facebook facebook
Hlavní stránka · Aktuálně · Koncerty · Pro pořadatele · Foto · Video · Kniha návštěv · Napsali o nás
Stáhněte si prosím · Dostaveníčko s První republikou · Kontakt

Známého člena skupiny Šlapeto nepoznáte. Neskutečně zhubl!
(Týden)
Radan Dolejš

Šlapeťák Radan Dolejš (55) dobrovolně obrátil svůj život vzhůru nohama. Přiměla ho k tomu smrt blízkého přítele, která ho hluboce zasáhla. Jeho proměna je pro leckoho až šokující!

Scenárista, režisér a hudebník Radan Dolejš se změnil k nepoznání. Vážil půldruhého metráku, nyní ale dramaticky zhubl. Během posledního roku shodil neuvěřitelných šedesát kilogramů. Za jeho odhodláním stálo náhlé úmrtí kamaráda, baviče Josefa Mladého, jenž stejně jako Dolejš trpěl cukrovkou. "Prvním impulzem, že jsem se sebou začal něco dělat, bylo, že nás Pepík Mladý opustil. Musím říct, že to byl pro mě blesk z čistého nebe. Měl jsem ho moc rád a hodně mě to sebralo. Uvědomil jsem si, kolik toho tady ještě potřebuju udělat. Mám těch plánů tolik, že by bylo dobrý, kdybych je stihl," prozradil SEDMIČCE hudebník.

Radan Dolejš

Cítí se lépe

Úprava jídelníčku udělala s jeho hmotností divy. "Snažil jsem se nepřejídat, nepít alkohol a cvičit. Žádné bílé pečivo, těstoviny a tak... Ale jím pravidelně, třeba i pětkrát denně. Potřeboval jsem fungovat - odehrát koncerty, dopsat scénáře, odučit hodiny ve škole a sám školu ještě dodělat, a to v mém stavu chodící koule moc nešlo," rozpovídal se na dané téma Radan, jenž je s výsledkem spokojený."Shodil jsem víc, než váží pytel cementu. Je to znát," zhodnotil.

Zdroj:

https://sedmicka.tyden.cz/rubriky/celebrity/znameho-clena-skupiny-slapeto-nepoznate-neskutecne-zhubl_530922.html