Průvodce webovými stránkami Česky  English  Deutsch  Patrola Šlapeto na facebook facebook
Hlavní stránka · Aktuálně · Koncerty · Pro pořadatele · Foto · Video · Kniha návštěv · Napsali o nás
Stáhněte si prosím:  Chytila Patrola (CD) nové · Dostaveníčko s První republikou · Kontakt

facebook facebook

Patrola, Ladislav Potměšil, Jaroslav Sypal a směs slavných policejních písní v pořadu 10.Let s Vámi. 7.2. 2004 od 20:00 na Tv Nova. Patrola s Robertem Papouškem natočila píseň Kára, kvartýr, dovolená autorů Jardy Uhlíře a Lou Fanánka Hagena pro 23.Dobroty
Pro slavnostní otevření Sazka Arény v Praze ( 25. + 27.3. 2004 )chystá Patrola Poctu Karlu Hašlerovi s Pražskými filharmoniky a Bambini di Praga. Jména sólistů jsou zatím tajena. Infernetujte !!!

Patrola v médiích :

Patrola, Ladislav Potměšil, Jaroslav Sypal a směs slavných policejních písní v pořadu 10.Let s Vámi. 7.2. 2004 od 20:00 na Tv Nova. Patrola s Robertem Papouškem natočila píseň Kára, kvartýr, dovolená autorů Jardy Uhlíře a Lou Fanánka Hagena pro 23.Dobroty !!! V 23. Dobrotách zazní také finálová směs písní Karla Hašlera s pracovním názvem : Panenka pro štěstí.

Slavnostní otevření Sazka Arény :

Patrola se velmi pilně chystá na oslavy 125. narozenin génia české písničky Karla Hašlera. Pro slavnostní otevření Sazka Arény v Praze ( 25. + 27.3. 2004 )chystá Patrola Poctu Karlu Hašlerovi s Pražskými filharmoniky a Bambini di Praga. Jména sólistů jsou zatím tajena. Mělo by se jednat o dvoudílnou hudební kompozici, sestavenou v první části ze známých Hašlerových písní opěvujících Prahu, v části druhé zazní " Ta naše písnička česká ", kde se k výše jmenovaným tělesům připojí i šest cimbálových kapel pod vedením Jožky Černého. Oslavy české písničky a Karla Hašlera začínají. Infernetujte, první zprávy pouze na našem INFERNETU.

125. Let Karla Hašlera

Celý projekt by měl mít podobu koncertního show, s následnou celovečerní televizní prezentací, podobu dvou CD a DVD. Na prvním CD bude Patrola s hosty a klasicky pojaté Hašlerky v podání herců, zpěváků i samotných Patroláků, druhé CD nabídne tzv. Covery : Hašlerovy písně v současném zvuku populárních interpretů. Dnes už je jasné, že s Patrolou vystoupí Karel Zich, Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Karel Gott, Věra Nerušilová, Aleš Brichta, Richard Tesařík, Petr Muk, Lou Fanánek Hagen, Petr Pečený, Robert Papoušek, Vendula Příhodová, Yvetta Blanarovičová atd. Na druhém albu se objeví písně v podání Olympicu, pravděpodobně Black Milk a dalších zatím pečlivě tajených interpretů. Vše budeme postupně odtajňovat na stránkách našeho INFERNETU !!! Příští zpravodajství z projektu bude 31.3.2004 v prvním jarním vydání. Už teď můžeme prozradit, že některé písně budeme nátáčet už v březnu, a že Karel Gott bude zpívat " Princeznu v hermelínu ". Jedním z patronů celého projektu by měl být další génius české písničky : Karel Svoboda. Hlavním scénáristou projektu je pan Gustav Oplustil.

Robert v Bídnících :

Na četné otázky, kdy hraje Robert v Bídnících odpovídáme : 6.2., 26.2., 2.3., 5.3., 26.3., hrál také 23.1.2004.

Infernet :

Podařilo se doplnit rubriky : Napsali o nás a částečně Deníček. Průběžně doplňujeme Koncerty. V ostatním se polepšíme. Děkujeme za neuvěřitelných skoro 183.500 clicků. Vážíme si vaší stálé přízně a pokusíme se vás nezklamat po celý rok. Další vydání INFERNETU plánujeme zase za měsíc, tedy koncem února. Do té doby sledujte Deníčky i Termíny koncertů.

Buďte s námi a INFERNETUJTE !