Průvodce webovými stránkami Česky  English  Deutsch  Patrola Šlapeto na facebook facebook
Hlavní stránka · Aktuálně · Koncerty · Pro pořadatele · Foto · Video · Kniha návštěv · Napsali o nás
Stáhněte si prosím:  Chytila Patrola (CD) nové · Dostaveníčko s První republikou · Kontakt

facebook facebook

Patrola na turné 2002 !!! Více na našem Infernetu !!! Radio Tour 2002 po 13 hlavních rádiích po celých Čechách !!! Chystá se moravská část Radiotour 2002!!!!! Robert Papoušek je nemladší český ROCKER !!!!
Patrola v Blesku 14.2.2002. Mým domovem ztichlá je putyka. Karel Gott prvním hostem na novém Cd Patroly " Zpráva o stavu pražských hospod 2003 ". Čtěte náš INFERNET !! Buďte s námi !! INFERNETUJTE !
Karel Gott je prvním oficiálním hostem na novém albu skupiny Patrola " Zpráva o stavu pražských hospod 2003 ". Dalšími hosty jsou Aleš Brichta a jedná se o Míše Jílkové, Jiřince Jiráskové, Jiřím Suchém, Petru Jandovi, Petru Mukovi a dalších velmi výrazných staropražských pěveckých překvapeních letošního roku !!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- S velkým úspěchem skončilo Rádio Tour Jirky Pánka a Roberta Papouška po 13 nejvýznamnějších rádiích v Čechách a na Moravě. Rádio singl Patroly boduje v lokálních hitparádách.-------------------------------------------------------------------- Pokračuje boj s Internetovými piráty. Podle počítačových znalců je již jen otázka dnů, abyste měli všichni volný přístup na naše www stránky a navíc se už také konečně naše stránky oficiálně objeví ve všech důležitých vyhledávačích INTERNETU. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Rádio singl Roberta Papouška a Patroly byl vylisován v limitním nákladu 100 ks. Pouze 5 z vás má možnost získat tento singl do své sbírky. Stačí jen napsat na naše známé mailové adresy alespoň tři názvy písniček z profilového alba Patroly a Roberta Papouška " Máš-li kapičku štěstí ....." a mít hodně štěstí....... ----------------------------------------------------------------------------------- Proběhla jednání se společností Aplaus s.r.o., která se chystá v rámci Teleshopingu vydat komplet katalog Šlapeta. Výsledkem jednání bude 7 CD Box s pěti maxi CD Šlapeta ( stopáž 74 minut ) + dvě bonusová Maxi CD skupin Štamgasti a Dudlajdá. Komplet vyjde rovněž na 10 kazetách. Vyjít by měl ještě letos na jaře a velmi sympatická by měla být i cena kompletu. Pokud všechno dobře dopadne max.899 Kč. Producentem a dramaturgem projektu bude Radan Dolejš, který tímto prosí laskavé čtenáře našich webových stránek o podněty jaké písničky Šlapeta by na výše jmenované kompilaci určitě neměly chybět. Podle našich propočtů to bude celkem asi 120 písní, což už je pořádná porce. Navíc je veřejným tajemstvím, že pod názvem kapely Štamgasti se skrývá část starých Šlapeťáků a tohle bonusové Cd je opravdu lahůdka. Skupina Dudlajdá zpívá Hospodské jihočeské písničky a měla by dát největšímu výběru českých Hospodských písní další rozměr. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sledujte náš Infernet a buďte s námi !!! ------------------------------------- V příštím vydání - 28.2.2002 konečně už Videoukázky z Patroláckých tv pořadů, profily Patroly a Roberta v tisku a ukázky z patroláckého nového singlu !!!! Sledujte náš INFERNET !!!!!!!!!!! --------------------------------------------- --------------- Všechny podněty pište na naše známé mailové adresy : rdolejs@iol.cz rdolejs@c-box.cz